Team building in Amsterdam

Wil jij dat jouw team of jouw bedrijf een betere band met elkaar krijgt, met en van elkaar leert en ook nog eens plezier samen heeft? Team building is een goed idee; team building in Amsterdam is het beste idee! Met Fun Amsterdam kun je eenvoudig een team building evenement in Amsterdam organiseren. Wij hebben op de website veel mogelijkheden staan, die je op je gemak kunt bekijken.


Kies voor een onvergetelijke ervaring

team building AmsterdamTeam building in Amsterdam kan via Fun Amsterdam zowel overdag als ‘s avonds. Tevens heb je verschillende categorieën waaruit je kunt kiezen. Ga je bijvoorbeeld voor een leerzame workshop? Of wil je een gezellige bijeenkomst, bijvoorbeeld op een boot? De Amsterdamse grachten zijn bij uitstek geschikt voor een teamuitje! Een greep uit ons aanbod van voordelige team building activiteiten in Amsterdam:

 

De activiteiten:
De Gouden Eeuw tour (tijdens een wandeling door de stad leer je meer over het belang van Amsterdam tijdens de Gouden Eeuw)
Een Krav Maga workshop (leer meer over deze martial arts en voer het gezamenlijk uit)
Een pubquiz diner (in een gezellig restaurant in hartje Amsterdam ben je voorzien van een aantal drankjes en een drie gangen diner)

Uiteraard hebben wij nog veel meer opties voor team building in Amsterdam! Kijk daarom tussen de mogelijkheden op de website of neem eens contact op voor meer ideeën.


Altijd plezier met Fun Amsterdam

Via Fun Amsterdam vind je de leukste uitjes in Amsterdam. We hebben het dan ook niet alleen over team building in Amsterdam, maar ook grappige vrijgezellenfeesten, interessante dag uitjes voor het hele gezin en boottochten bijvoorbeeld! Neem contact op via 020 8100 285 of book@funamsterdam.com om jouw uitje te boeken.