Een dagje weg in Amsterdam

Een dagje weg in Amsterdam is snel geregeld met Fun Amsterdam. Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten activiteiten in Amsterdam, voor voordelige prijzen. Het aanbod dat wij hebben varieert van gemoedelijke dagjes weg in Amsterdam, tot uitgebreide boottochten of gehele arrangementen. Het ligt er net aan met welk gezelschap je bent en wat jouw budget is. Hier helpen wij je natuurlijk graag mee, zodat je altijd de beste keuze maakt voor een fijn dagje weg in Amsterdam.


 Snel geregeld met Fun Amsterdam

dagje weg AmsterdamMet Fun Amsterdam heb je in een handomdraai een leuk dagje weg in Amsterdam. Of je nu met je collega’s bent voor een teamuitje, met je beste vrienden voor een vrijgezellenfeest in Amsterdam of met je familie voor een eenvoudig avondje in de stad. Naast een dagje weg in Amsterdam hebben wij ook arrangementen van meerdere dagen. Kies onder meer uit de volgende opties:

 

Amsterdam birthday weekend
Amsterdam complete girls’ break
Amsterdam tough chicks package
Surprise guys Amsterdam break
Amsterdam all in vip weekend

Vanwege de immense hoeveelheid mogelijkheden, kunnen wij het ons voorstellen dat je niet gelijk een keuze kunt maken. Ben je op zoek naar meer inspiratie voor een dagje weg in Amsterdam of wil je direct weten welke activiteiten binnen jouw budget passen? Neem dan ook eens contact op, dan denken wij met je mee!


 Bekijk het aanbod online

Ga jij ook voor een dagje weg in Amsterdam? Fun Amsterdam zorgt graag voor de beste deal voor een onvergetelijke dag in Amsterdam. Bekijk het aanbod op de website of neem contact op via 020 8100 285 of book@funamsterdam.com en reserveer direct.