DE AMSTERDAMSE RONDVAART BIED JE GEGARANDEERD DE MEEST FANTASTISCHE HERINNERINGEN EN NATUURLIJK HEERLIJKE DRANKJES! 

Geniet van de historische hoogtepunten van Amsterdam vanuit het comfort van je eigen boot, met daarbij een ervaren schipper aan het roer. De grachten door de hele binnenstad, de Amstel en het IJ maken Amsterdam tot de meest perfecte plek voor een feestje op het water, of gewoon om heerlijk te chillen.


AMSTERDAMSE GRACHTENBOOT

In Amsterdam vinden we dat er eigenlijk maar een manier is om echt te genieten van mooie warme zomerse dagen (of andere dagen; elke dag is geschikt voor een boot): heerlijk ontspannen varen door de mooie grachten, met je drankje in de hand. Er is eigenlijk niets dat ontspannender is dan op het water zijn, en in Amsterdam kan je je hart ophalen. We hebben meer dan 100 km grachten door de stad heen, met meer dan 2000 bruggen – het is dus niet zo verwonderlijk dat Amsterdam ook wel bekend staat als het “Venetië van het Noorden”.

We nemen je mee voor een anderhalf uur durende Amsterdamse tocht, waarbij je langs een aantal van de meest prachtige en onvergetelijke plekken van Amsterdam komt. De Amsterdamse Grachtengordel staat op de UNESCO Wereld Erfgoedlijst, en een boottocht door de grachten vormt dan ook een onmisbaar onderdeel bij welke Amsterdamse ervaring dan ook.

En het is ook nog eens de ultieme Amsterdamse manier om een feestje te vieren! We vullen je boot met sterke dranken, bier, mousserende wijn en prosecco, zodat je altijd een lekker drankje bij de hand hebt terwijl je van het prachtige uitzicht geniet. Onze professionele schipper neemt de boot en de route voor zijn rekening, terwijl jij  achterover leunt, ontspant, en een toptijd met je vrienden of vriendinnen hebt! Misschien denk je, wat als ik onderweg trek krijg? Geen probleem, je kan gerust een BBQ of pizza voor onderweg bestellen. We sturen dan een van onze medewerkers naar je toe met een barbecue en lekker eten voor op de barbecue of met pizzas. Hij of zij kan het eten tijdens de tocht aan boord voor jou en je groep bereiden! We hebben boten met open en gesloten daken; we laten het van het weer en jouw wensen afhangen welke boot we nemen. Stap aan boord en geniet!


Prijzen:

1.5 uur varen: €175,00.-

3 uur varen €300,00.-


COVID-19 Maatregelen

 • Onze boten worden elke ronde gereinigd
 • Er zijn altijd desinfecterende middelen aanboord
 • Elke boot is ingericht met 1,5 meter tussen de zitplaatsen
 • U krijgt een plek toegewezen door ons personeel
 • Er worden geen handen gegeven tijdens het op- en afstappen
 • U mag alleen aan boord komen als u gezond bent en vrij bent van symptomen
 • U kunt uw ticket kosteloos omboeken als u symptomen heeft van COVID-19

BOOK HERE or

 • Get a Quick Quote & Book here

 • Please enter a number greater than or equal to 1.
 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • :