Leuke activiteiten in Amsterdam

Leuke activiteiten kun je overal wel vinden. Maar leuke activiteiten in Amsterdam voor de juiste prijs, die vind je alleen bij Fun Amsterdam! Jaarlijks helpen wij een bijzonder groot aantal groepen met de leukste activiteiten in Amsterdam en daardoor kunnen wij ook jou de beste deals aanbieden op het gebied van uitjes in deze prachtige stad. De activiteiten die wij aanbieden bevatten een breed aantal categorieën, zo hebben wij bijvoorbeeld activiteiten in Amsterdam voor vrijgezellenfeesten (voor man en vrouw), team uitjes en dagjes weg.


 Doe eens wat anders!

activiteiten AmsterdamBen jij al bekend in Amsterdam en ben je op zoek naar activiteiten in Amsterdam die niet zo voor de hand liggend zijn? Doe dan eens wat anders dan een boottocht, een tour door de stad of een pubquiz. Ga bijvoorbeeld voor een Krav Maga workshop (ook leuk als team building activiteit), kies voor flyboarding, of de comedy show cruise! En is voor ieder wat wils als we het hebben over activiteiten in Amsterdam. Ons brede aanbod kun jij eenvoudig op de website selecteren via verschillende categorieën:

 Categorieën:

Activiteiten voor overdag
Activiteiten voor ‘s avonds
Activiteiten voor vrijgezellenfeesten
Activiteiten voor bedrijven
Culturele activiteiten

 

Kun jij jouw keuze niet direct maken? Bepaal dan alvast jouw budget en neem contact op met Fun Amsterdam. Wij helpen jou graag aan de juiste activiteiten in Amsterdam, aan de hand van jouw budget. Denk eraan dat je bij ons altijd de beste deal helpt en dus nooit teveel betaalt!


 Snel de leukste uitjes vinden

Wil je ook een dagje weg in Amsterdam? Geen probleem, bij Fun Amsterdam. Kies jouw activiteiten of arrangement, bel of mail en vraag een offerte aan. Zo zie je direct wat de leukste activiteiten in Amsterdam kosten en kun je direct reserveren. Bel naar 020 8100 285 of mail naar book@funamsterdam.com